Pravila privatnosti

Trgovačkom društvu DIREKT Nekretnine d.o.o., privatnost korisnika je od velike važnosti. Iz tog razloga smo razvili „Pravila privatnosti“ za posjetitelje svojih internetskih stranica a koja pravila opisuju, kako i u koje svrhe prikupljamo i koristimo osobne podatke korisnika. Osoba zadužena za kontrolu podataka i potencijalne pritužbe je direktor trgovačkog društva Zvonimir Bikić. Zato molimo sve posjetitelje, da se upoznaju s praksom zaštite privatnosti i da se jave ukoliko imaju bilo kakva pitanja.

  1. Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Osobne podatke trgovačko društvo DIREKT Nekretnine d.o.o., može prikupljati putem oblika komunikacije koji su dostupni pod odjeljkom „Kontakt” na našoj internetskoj stranici, poput imena, adrese, adrese e-pošte i telefonskog broja. Također, korisnici dobrovoljno mogu dati i ostale podatke koji su povezani s njima i njihovim upitima ili komentarima. Međutim, korisnici se potiču da navode samo osobne podatke koji su dovoljni kako bi trgovačko društvo DIREKT Nekretnine d.o.o., moglo pružiti odgovarajuće odgovore na njihove upite i komentare. Trgovačko društvo DIREKT Nekretnine d.o.o., može koristiti kolačiće ili slične tehnologije koje prikupljaju određene informacije o upotrebi internetskih stranica kad korisnici pristupaju, gledaju i koriste internetske stranice. Kolačić (eng. cookie) je datoteka smještena u računalu ili mobilnom uređaju, koja trgovačkom društvu DIREKT Nekretnine d.o.o., pomaže bolje razumjeti ponašanje korisnika, pokazuje nam, koje su dijelove internetskih stranica posjetitelji pogledali i omogućavaju nam i mjere, učinkovitost oglasa i internetskog pretraživanja. Podaci prikupljeni putem kolačića i ostalih tehnologija, tretiraju se kao neosobni podaci. Kolačiće korisnici mogu isključiti u svojim pretraživačkim postavkama (npr. pod značajkom „Preferencije” ili „Internet opcije” svoga preglednika). Međutim, korisnici moraju uzeti u obzir mogućnost da neke značajke internetskih stranica neće normalno funkcionirati ako isključe uporabu kolačića.

2. Kako se koriste prikupljeni osobni podaci

Osobni podaci koriste se kako bi trgovačko društvo DIREKT Nekretnine d.o.o., bilo u mogućnosti odgovoriti na komentare ili upite korisnika; (ii) unaprijedilo internetske stranice, a ujedno i poboljšalo iskustvo korisnika u korištenju njegovih stranica te (iii) kako bi se dijagnosticirali problemi s njegovim računalnim serverima. Osobni podaci korisnika pohranjuju se samo na razdoblje potrebno, u gore navedene svrhe. Nakon što to razdoblje istekne, podaci korisnika bit će izbrisani.

3. Čuvanje povjerljivosti osobnih podataka

Trgovačko društvo DIREKT Nekretnine d.o.o., obvezuje se čuvati osobne podatke korisnika strogo povjerljivim i isključen je bilo kakav oblik priopćavanja ili ustupanja podataka trećim osobama.

4. Izmjene Pravila privatnosti

Trgovačko društvo DIREKT Nekretnine d.o.o., zadržava pravo na izmjene ovih Pravila privatnosti u svako doba. Korisnicima se preporučuje da redovito posjećuju ova Pravila privatnosti kako bi bili obaviješteni o eventualnim izmjenama.