SAVJETOVANJE

25

Godina iskustva

140

Zaustavljene prijetnje

170

Pozitivne intervencije

Kao korisnik naših usluga imate mogućnost postavljati nam pitanja a mi, stvaramo si obvezu odgovoriti Vam u najkraćem mogućem roku s tim da zadržavamo pravo kombiniranja i kreiranja jedinstvenih i drugačijih ideja, poštujući pritom Vaša uvjerenja.

Naša usluga uključuje analizu i provjeru Vaše ideje odnosno zamišljenog izgleda objekta te sukladno tome i projektne dokumentacije kako bi utvrdili da li je projekt tehnički izvediv, da li je izvediv unutar procijenjenog troška i da li je sukladan urbanističkim pravilima te kao takav provediv u sklopu upravnih i drugih postupaka

PROCJENA VRIJEDNOSTI

Kupoprodaja i investicije

GRADNJA U CIJELOSTI

Sve vrste nadzora

PROJEKTIRANJE OBJEKATA

Interijeri & Eksterijeri

POSREDOVANJE NEKRETNINAMA

Kupoprodaja i ulaganje

Pravno Vas savjetujemo i zastupamo u postupcima vezano za promet nekretnina i upisa u zemljišne knjige (upis vlasništva, etažnog vlasništva, hipoteka, služnosti i sl.) te vršimo provjeru nekretnine prije kupnje (“due diligence”). Naši ugovori su usklađeni s najnovijom zakonskom regulativom i tržišnom praksom, te će Vam omogućiti brzo i jednostavno ostvarenje planiranog posla.

U potpunosti razumijemo poteškoće na koje nailazite prilikom poslovanja s nekretninama. Svojim dosadašnjim radom, stekli smo mnoga iskustva na turbulentnom hrvatskom tržištu u području nekretnina te kompetencije za cjelokupno zastupanje. Vođeni idejom „najjednostavnijih i najoptimalnijih rješenja“, nekretninama pristupamo profesionalno, detaljno i predano a odrađujemo sve poslove od početka do samog kraja.

Direktor: Zvonimir Bikić

magistar prava i managementa nekretninama 
te  stručni specijalist poslovnog upravljanja