GRADNJA

Zaštita svih poslova i investicije u cijelosti.

 

Polica osiguranja

Jamčimo vrhunsku izvedbu

Ne ulazite u rizik gradnje sami ! Obratite nam se i mi ćemo učiniti sve što je potrebno da cijeli posao protekne glatko i bez problema. Osim toga, osigurani smo od poslovnog rizika. Drugim riječima, kao korisnik naših usluga, osigurani ste i od eventualnih problema.

Kompletna organizacija, koordinacija i upravljanje gradnjom.

 

Građenje po sistemu „ključ u ruke“ podrazumijeva izvedbu kompletnih radova na objektu uključujući i one na uređenju okoliša. Jako je bitno naglasiti da Vas savjetujemo i zastupamo od samog početka, od ideje do kompletne realizacije.

20+

Stari objekti

50+

Moderni objekti

Postizanje kriterija visoke energetske učinkovitosti građevine, kreće od samog početka investicije odnosno, od samog projektiranja pri čemu se daju temeljna obilježja i određuje energetska kategorija građevine.

Radimo isključivo s vrhunskim materijalima.

 

Vaš smo ključ za uspješan završetak investicije.

 

Osnovni zadatak našeg inženjeringa je da se pronađe najracionalnije rešenje sa optimalnim ekonomskim efektima.  Svi naši objekti su prilagođeni Vama. Ne samo dizajnom i arhitekturom nego i samim procesom gradnje

  • 1

    Postojeći objekti

  • 2

    Novi objekti

Odrađujemo kompletno uređenje i opremanje interijera uključujući sve prateće grđevinske i ostale radove. Naši arhitekti i dizajneri će, prema Vašim željama, izraditi najpoželjniji dizajn i izgled.

Kada svi timovi rade sinhronizirano, uspijeh je jedino rješenje.

 

Uvođenjem konzaltinga i inženjeringa u proces projektiranja i gradnje, postupak se modernizira, ubrzava, pojeftinjuje, postiže se viša kvaliteta, smanjuje se broj ljudi koji rade i pojavljuje se rad s varijantnim rješenjima.

Konzalting 58 %
Inženjering 42 %