ZASTUPANJE

Kompletna provjera dokumentacije i pravnog statusa.

Ne ulazite u rizik poslovanja s nekretninama sami ! Obratite nam se i mi ćemo učiniti sve što je potrebno da cijeli posao protekne glatko i bez problema.

Naše klijente savjetujemo u svim aspektima nekretninskog poslovanja, bilo da se radi o klijentima koji prodaju, odnosno kupuju nekretninu za osobne potrebe ili da se radi o investitorima u stambene ili poslovne nekretnine.

Izrada pravnog due diligencea

Statusno-pravna pitanja, pravni postupci i sporovi, ljudski potencijali, ugovori, dozvole, gradnja …

Pružanje pravnih savjetodavnih usluga

Pravo društava, radno pravo, obvezno pravo, stvarno pravo, zemljišnoknjižno pravo, pravo osiguranja i upravno pravo …

Pravni portal

Dodatna pomoć u brzoj i jednostavnoj potrazi za važećim propisom te drugim pravnim informacijama iz područja nekretnina.

Jamčimo Vam stručnost i vrhunsku kvalitetu.

Predlažemo najbolja rješenja i štitimo Vaše ulaganje.

Izvrsnom koordinacijom, osiguravamo  investitoru pridržavanje rokova i vrhunsku kvalitetu. Uspjeh cjelokupne investicije nam je poslovna vodilja i centar je našeg poslovanja.

Pozitivnih intervencija 98 %
Zadovoljnih klijenata 99 %

Imamo znanje u upravljanju kriznim situacijama.

 

Vaš smo ključ za uspješan i cjelovit završetak namjeravanog zahvata. Vaš smo siguran te pouzdan partner za kompletnu realizaciju svih poslova u području nekretnina

120+

Odrađenih poslova

Pomažemo pri odluci o pokretanju investicije razrađujući i predviđajući troškove. Obratite nam se bez obzira na to, imate li nacrt, odnosno jasnu ideju onoga što želite napraviti ili ste još uvijek neodlučni.

Istraživanje mogućnosti investiranja i pronalaženje adekvatnog rješenja.

 

Vaše ideje, temelj su od kojega krećemo.

 

Hrvanje s hrvatskom birokracijom

Poznavanje svih elemenata igre, iskustvo s dijelovima državne uprave, s nadležnima za dobivanje bezbrojnih dozvola i svakodnevne „šetnje“ od jedne institucije do druge, svakidašnji su dio našeg birokratskog folklora koji je definitivno neprihvatljiv investitorima.

Otklanjamo sve nedostatke

S Vama smo od početne ideje, samog ispitivanja terena, pripreme, pribavljanja i izrade dokumentacije, njezinog usklađivanja sa zakonima i regulativom te urbanističkim planovima, preko izrade lokacijske i građevinske dozvole i samog upisa vlasništva.

 

Sređujemo o našem trošku vlasničke odnose, obavljamo analizu komunalne infrastrukture i tla, nudimo izradu urbanističkih planova, projektnu dokumentaciju te pribavljamo sve potrebne dozvole.

Rješavamo imovinsko-pravne odnose

Pravna zaštita naših klijenata nam je glavni prioritet. U suradnji sa našim odvjetničkim timom, klijentima pružamo pravnu sigurnost u poslovanju sa nekretninama i to u cijelosti. Nudimo kompletnu pravnu uslugu od provjere dokumentacije, rješavanja vlasničkih odnosa sa susjedima, izrade ugovora do uknjižbe vlasništva i promjene posjeda.

Koordiniramo sve sudionike

Naši konzultanti koordiniraju rad svih projektnih radnih timova sa državnim institucijama koje su od vitalnog značenja za realizaciju projekta (izbor i otkup zemljišta, odnosno postupak za dobivanje koncesije, usklađivanje prostornih planova, izbor dizajnera, izrada idejnog rješenja, izrada Studije o utjecaju na okoliš, javni natječaj za koncesiju, ishođenje lokacijske, građevinske i uporabne dozvole…).

 

Uvođenjem konzaltinga u proces izrade projektne dokumentacije i gradnje postupak se modernizira, ubrzava, pojeftinjuje, postiže se viša kvaliteta, smanjuje se broj ljudi koji rade i pojavljuje se rad s varijantnim rješenjima.