SIGURNOST

25

Godina iskustva

140

Zaustavljene prijetnje

170

Pozitivne intervencije

Sigurnost je uvjet za opstanak i poslovni uspjeh

Obratite nam se s povjerenjem jer naše poslovanje počiva na dugogodišnjem iskustvu i kvaliteti usluge. Sigurnost nije trošak već investicija koja osigurava konkurentsku prednost i opstanak na tržištu

Kompletna odvjetnička podrška

Pomažemo fizičkim i pravnim osobama u ostvarivanju i zaštiti njihovih prava i pravnih interesa. “Provjeramo kompletnu dokumentaciju, vlasništvo, posjed, pravni status, postojanje bilo kakvih prava ili prijetnji na nekretninama,  stanje infrastrukture, mogućnost gradnje, izgradivost, izvršavamo procjenu vrijednosti, pravno zastupamo i dajemo garanciju na sve usluge”.

Savjetovanje od početka do kraja

Pravno i poslovno savjetovanje pri kupnji, prodaji, gradnji ili investiranju u nekretnine. Naše klijente savjetujemo u svim aspektima nekretninskog poslovanja, bilo da se radi o klijentima koji prodaju, odnosno kupuju nekretninu za osobne potrebe ili da se radi o investitorima u stambene ili poslovne nekretnine.

Zastupanje tokom cijele investicije

Odrađujemo sve poslove, predlažemo najbolja rješenja i štitimo Vaše ulaganje. Većina želi ostvariti najveću moguću zaradu od odabrane investicije, no odabir investicija s najvišom potencijalnom zaradom, nije uvijek najpametnije rješenje … Sposobnost uspješnog ulaganja se očituje kroz prizmu spoznaje odnosa između rizika i zarade te smanjenja rizika na što manju mjeru. 

GARANCIJA

Garancija za ozbiljnost i vjerodostojnost ponude.
Garancija za dobro i pravovremeno izvršenje posla.
Garancija za potpuno otklanjanje nedostataka.

Od nas ćete dobiti rezultate koje očekujete.

Sposobnost uspješnog ulaganja se očituje kroz prizmu spoznaje odnosa između rizika i zarade te smanjenja rizika na što manju mjeru. Predlažemo i nudimo najbolja rješenja.

KREDITIRANJE

Iskoristite povoljne kamatne stope i brojne dodatne pogodnosti.

Odrađujemo lokacijsku, organizacijsku te ekonomsko-financijsku analizu, uključujući pritom i savjetovanje oko prihvatljivosti te uspješnosti investicijskog projekta.

Ishodimo svu potrebnu dokumentaciju.

Naše usluge obuhvaćaju pripremu projekta od samog početka, koordinaciju implementacije odnosno, pripremu, organizaciju i ishođenje svih potrebnih dokumenata za dobivanje kredita.

40+

Bankovni krediti

15+

Partnersko ulaganje

TROŠKOVNIK

Istraživanje mogućnosti investiranja i pronalaženje adekvatnog rješenja.

 

Pomažemo pri odluci o pokretanju investicije razrađujući i predviđajući troškove. Obratite nam se bez obzira na to, imate li nacrt, odnosno jasnu ideju onoga što želite napraviti ili ste još uvijek neodlučni.